Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Συντονιστική Επιτροπή Φορέων & Κατοίκων Β.Α. Αττικής ενάντια στα Διόδια - 06/04/2011 - Ψηφισμα Συμπαραστασης στον Αγωνιζόμενο Λαό της Κερατέας



ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ


 06/04/2011
Εμείς, οι κάτοικοι της ΒΑ Αττικής, που 2 χρόνια τώρα δίνουμε τη μάχη ενάντια στο ξεπούλημα των εθνικών μας δρόμων (κατασκευασμένων και χρυσοπληρωμένων πολλές φορές με τον ιδρώτα του λαού) χαιρετίζουμε το δίκαιο, ηρωικό και παλλαϊκό αγώνα των κατοίκων της Κερατέας ενάντια στους μεγαλοκαρχαρίες, την κυβερνητική αυθαιρεσία και την απάνθρωπη κρατική βία.
Τώρα που η κυβέρνηση βάλθηκε με κάθε τρόπο να αποδείξει ότι είναι υπηρέτης των μεγάλων συμφερόντων και δοκιμάζει τις δυνάμεις της στην περιοχή της Κερατέας, ο αγώνας σας για την υπεράσπιση της πόλης σας, του όμορφου φυσικού περιβάλλοντός της και της ιστορικής της συνέχειας είναι αγώνας δίκαιος και παραδειγματικός. Είναι άλλος ένας αγώνας ενάντια στην κυβερνητική αυθαιρεσία και τους διάφορους επιχειρηματικούς ομίλους που -κατά παράβαση κάθε νομιμότητας και κοινωνικής σκοπιμότητας- κερδοσκοπούν και υφαρπάζουν καθημερινά το, πολλαπλά χαρατσωμένο, λαϊκό εισόδημα. 
Κανείς δεν νομιμοποιείται να κάνει επιλογές επιστημονικά παρωχημένες και κοινωνικά επικίνδυνες, για όλες τις μορφές ζωής και της υγείας των ανθρώπων, με γνώμονα το ιδιωτικό κέρδος των μεγαλοκατασκευαστών.
Είμαστε στο πλευρό σας.
Έχετε την ηθική μας συμπαράσταση. 
Ο αγώνας σας θα δικαιωθεί. Η νίκη θα είναι δική σας!


ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΥΤA ΚΕΡΑΤΕΑΣ

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ


Κατεβάστε το Ψήφισμα από ΕΔΩ